Programma’s en diensten

 

Programma's en diensten

 

Trainingen, coaching en advisering verzorgd door een groot netwerk van professionals. Programma’s met een diversiteit aan onderwerpen die naadloos aasluiten bij uw doelstellingen en wensen in uw actualiteit. En die natuurlijk een onuitwisbare indruk achterlaten bij deelnemers.

"Ik heb iets afgeleerd, dat heeft me pas echt veel gebracht..."

Veranderen is een vak dat, net als leidinggeven, kennis en kunde verlangt. Wij begeleiden u bij het organiseren en aansturen van veranderingen met draagvlak en resultaat. We zorgen ervoor dat u 'het vak' zelf voldoende beheerst en de mensen in uw organisatie zelf bereid en in staat zijn om de beoogde veranderingen gemotiveerd te laten slagen.

Onze professionals hebben gemiddeld meer dan twintig jaar ervaring in training, coaching en advisering en dat merkt u. We werken vanuit Transactionele analyse, Gestalt, Organisatie en bestuurskunde, Rationeel emotieve analyse, NLP, systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), projectmanagement en veranderkunde, verlieskunde en natuurlijk alle gangbare leiderschaps- en gedragsvisies en concepten.

Maar dat is niet het enige. De vele vlieguren betekenen ook een schat aan werkvormen die elk door ons vormgegeven programma uniek en doordacht maakt. Want geen enkele situatie is gelijk aan die van een andere organisatie. Alles is maatwerk bij ons, van de tekentafel tot ons vertrek.