Jeen de Spa (1966) is coach en adviseur van managementteams en directies bij organisatieontwikkelingsvraagstukken en veranderingen. Tot zijn klantrelaties behoren directieteams van Xerox Unamic, Bosch Rexroth, Holland Casino, Fluke International, Regionale Ambulance Voorziening RAV, KNGF Bestuur, Rabobank International, ABN AMRO bank, LAN/ABAR Handling Systems, Mastermate en CROP registeraccountants, Quarijn en Rondom Wonen.

Daarnaast verzorgt hij internationaal MD-programma’s en masterclasses over leiderschap en communicatie. Als docent is hij verbonden aan de universiteit van Tilburg (TIAS) in de Global Executive MBA (Leadership & team dynamics).

Een leven lang leren Jeen was tot 2002 projectmanager en consultant in de ICT. In 2002 verliet hij Cap Gemini Ernst & Young om meer te kunnen doen met zijn uitgebreide scholing en training in managementontwikkeling, communicatie, psyche-educatie en leiderschap.

Management- en organisatievraagstukken kwamen direct op zijn pad. Tot 2017 werkte hij als sr. Associate Management Development voor De Baak. Sinds 2017 sloeg hij een nieuwe weg in met Van Aetsveld vanuit zijn behoefte aan meer gespecialiseerde vakbroeders en de naadloze aansluiting bij zijn passie verandermanagement.

Aanpak Jeen’s aanpak wordt gekenmerkt door zijn doortastendheid, invoelingsvermogen, humor en directheid. Als trainer en executive coach staat hij garant voor een gedegen ontwikkeling van mens en organisatie vanuit de top waar hij veel ervaring heeft met teamontwikkeling, ‘boardroom dynamics’ en programma’s als ‘Tone at the top’ bij cultuurveranderingen.

Sterk en veelzijdig met aansprekende werkvormen verbindt en versterkt hij bedrijven op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Geen werk ‘van de plank’ maar met vakkundig maatwerk ziet hij elke ambitie van een organisatie als een unieke verandering. Dát is het ambacht van èchte ontwikkeling.

Voor individuele begeleiding heeft Jeen samen met zijn vrouw Simone een praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie in het centrum van Amersfoort: http://www.delagedrempel.nl