Al twintig jaar een gevestigde naam voor coaching, training en large scale interventies op de gebieden samenwerking, leiderschap, strategieontwikkeling en cultuurvraagstukken. Met onze Team scale up -programma’s zijn we in alle bedrijfssectoren een vertrouwd adres voor high performance van executive teams, managementteams en teams van professionals.

We zijn gespecialiseerd in Secure Base Leadership. Voor meer informatie over ontwikkeling en invoering van deze leiderschapsstijl nodigen we u van harte uit voor een bezoek op de website Secure Base Leadership.

Management coaching, teamcoaching en managementtrainingen en een brede range aan trainingen in Communicatie en adviesvaardigheid waarmee we onze sporen hebben verdiend in diverse branches of bij instituten zoals De Baak, TSM, HU en TIAS School for Business and Society hebben verdiend.

Maatwerkprogramma’s voor organisatiedoelen waarbij ‘goed leiderschap’ en een optimale samenwerking van doorslaggevende betekenis zijn. Van strategieworkshops met directieteams of maatschappen tot trainingen en large scale interventies voor het voltallige personeel. We verzorgen de complete range van diensten en programma’s die nodig zijn om uw doel te bereiken op elk niveau in de organisatie.

Met een uitgekiende didactiek, krachtige werkvormen, confronterende simulaties en large scale interventies bestendigen we de bereikte resultaten. Onze adviseurs helpen met vraagstukken op de gebieden leiderschap, empowerment, ICT, klantgerichtheid, CRM en de bedrijfscultuur.  Samen gaan we voor het beste resultaat: een geslaagde verandering van structuur en cultuur.

De competenties van uw medewerkers in uw bedrijf verliezen we natuurlijk niet uit het oog. Met trainingen in communicatie, samenwerking, leidinggeven, hospitality en klantgericht adviseren, ontwikkelen we de vaardigheden en draagvlak voor elke gewenste verandering.