Niet iedereen is een geboren leider, maar veel leiderschapsvaardigheden zijn te leren. Denk hierbij aan aandacht geven, potentieel zien en benoemen, persoonlijk- en effectief communiceren, authentiek zijn, coach en mentor zijn en soms een ander centraal stellen. De ervaring leert dat die ontwikkeling begint met de juiste mindset: leider willen zijn van jezelf en van anderen, leiderschap als een serieus ‘beroep’ gaan zien.

Ontwikkel een visie en stijl die bij je past als een goedzittende jas in een van onze leiderschapsprogramma’s. Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn Secure Base Leadership, leiderschap bij veranderingen en coachend leidinggeven.

Voor wie die toe is aan een rijke verdieping bieden we programma’s zoals Coachend leidinggeven 2 en het executive programma High Performance Leadership, dat wij al sinds 2006 incompany verzorgen volgens het ‘menukaartprincipe’ op maat (voor besturen en managementteams). Naadloos aangesloten bij uw organisatie en veranderdoelstellingen.

Onze praktische-, actieve en dynamische trainingen voor samenwerking en teamgeest richten zich op het bewust worden en bespreekbaar maken van wat zich ‘onder water’ afspeelt. Speerpunten zijn teambuildingsvaardigheden, zoals het bepalen van gemeenschappelijke doelen, samenwerken, streven naar samenhang, betrokkenheid, herkennen van teamrollen, het ontwikkelen van teamstructuren en zelf bijdragen leveren aan de prestaties van het team.

Leer je kwaliteiten omarmen en aanwenden, maximaal tot hun recht laten komen door erop te kapitaliseren, ze verder te ontwikkelen. Vergroot je impact als leider en professional. Je gedragsinstrumentarium vullen we rijkelijk aan met inzichten over jezelf en gereedschappen opdat je impact in belangrijke mate toeneemt, zowel naar je mensen als in de organisatie.

Met een mix van theoretische inleidingen, praktische oefeningen, nabesprekingen en het uitwisseling van ervaringen uit de eigen praktijk. Het doel: in een open feedbackcultuur met een gevoel voor cohesie  teamresultaten behalen. We bieden veel ruimte om ervaringen uit te wisselen, ieders rol binnen teams te bespreken en bwelke interventies je kunt toepassen om de slagkracht van een team te versterken.

Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op.