De Spa Managementontwikkeling en coaching

We zijn een netwerk van bevlogen trainers, consultants en coaches met drie decennia ervaring in managementontwikkeling, organisatieverandering en communicatietrainingen. Een veelgevraagd klankbord en "groeikatalysator" voor de top en subtop van het MKB en internationale organisaties. Organisatie- of competentievraagstukken lossen we op langs de weg van leiderschapsontwikkeling, zelfwerkzaamheid, creatie en innovatie in alle lagen van het bedrijf. Onze formule garandeert direct zichtbare en verankerde resultaten met een relatief lage investering in tijd en geld. Klantgerichtheid, adviesvaardigheid, effectieve samenwerking, leiderschap of intern ondernemerschap komen zo snel binnen handbereik. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Specialist in coaching en training van executive teams en managementteams voor een sterke teamgeest, slagkracht en veranderingsbekwaamheid. We zorgen dat u zelf als management in de ‘driver’s seat' uw organisatieverandering effectief en met voldoende draagvlak aanstuurt. Daartoe bieden we ontwikkelingsprogramma’s voor leiderschap, leidinggeven, communicatie- en samenwerking, verandervermogen en veranderingsbereidheid, consultancy skills, adviserend verkopen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, verandermanagement en projectmanagement. De planning en organisatie van projecten en veranderingen leggen een groot beslag op uw tijd. Zoekt u ondersteuning in de regiekamer? Ons partnerschap met bureau Van Aetsveld Project- en verandermanagers geeft u de zekerheid van het gewenste eindresultaat bij omvangrijke of complexe planning- en organisatiewerkzaamheden bij veranderingen en omvangrijke en strategische ICT-projecten.

Ter zaken kundige professionals

Onze consultants, trainers, coaches en gastsprekers zijn allen verbonden aan de bekende topinstituten en Business schools in Nederland door hun brede expertise in combinatie met een jarenlange prakrijkervaring en creatieve aanpak. Dat geeft u zekerheid.

Met Nederlands- en Engelstalige programma’s ondersteunen zij u op weg naar excellentie in leiderschap en samenwerking. Onze programma's ervaart u als een ‘logisch verhaal’, gericht op uw eigen praktijk en tailor made. De veranderkundige aspecten van organisatieontwikkeling betrekken we in onze trainingen en coachinterventies als pijler van onze oplossingskracht. We weten te boeien en te binden, en wat er ook speelt, wij lossen het voor u op.

Jeen de Spa (1966) coacht en adviseert managementteams en directies bij organisatieontwikkelingsvraagstukken en veranderingen. Daarnaast verzorgt hij internationaal MD-programma’s en masterclasses over leiderschap en communicatie. Als docent is hij verbonden aan de universiteit van Tilburg (TIAS) in de Global Executive MBA (Leadership & team dynamics). Samen met zijn vrouw Simone heeft hij een praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie in het centrum van Amersfoort: http://www.delagedrempel.nl.

Jeen maakte eind jaren '90 een carrière-switch van ICT project- en verandermanager naar consultant en trainer in managementontwikkeling en organisatiecoaching. Na zijn vertrek bij Cap Gemini Ernst & Young was hij onder meer twaalf jaar associé van De Baak VNO NCW en verzorgde hij MD-programma’s en masterclasses over leiderschap, communicatie en samenwerking voor senior management en directieteams. Als docent projectmanagement werkte hij tien jaar voor TSM Business School van de universiteit in Twente. In IPMA-B verzorgde hij trainingen leiderschap en samenwerking voor het Nederlands instituut voor Managementontwikkeling (NIMO-PMI).

Trainers en adviseurs