Als een groepsbijeenkomst niet mogelijk is voor je en wil je toch graag aan de slag met secure base leadership? Dat kan volledig online met onze full e-learning. Leren waar en wanneer het jou uitkomt, met on-line begeleiding van de docent. Na afloop van je examen vertalen we on-line de opgedane inzichten naar jouw eigen praktijk van alledag.

Secure base leadership blended foundation

Als leidinggevende heb je tenminste drie jaar ervaring. Regelmatig ben je betrokken bij veranderingen die flinke eisen stellen aan de wendbaarheid en veerkracht van mensen. Je zoekt naar nieuwe handvatten om daarbij het beste uit jezelf en anderen te blijven halen.

 • Je leert de complete theorie van secure base leadership en vertaalt deze onder supervisie van de trainer naar je eigen praktijk van alledag.
 • Je ontwikkelt vanuit de aangereikte inzichten een mens- en resultaatgerichte leiderschapsstijl.
 • Je leiderschap krijgt meer impact door persoonlijke en effectieve communicatie en vanuit een duidelijke en zingevende visie.
 • Je leert hechting, lef en innovatiekracht in je team ontwikkelen: je team als secure base.
 • Je ontwikkelt wendbaarheid en veerkracht door secure base coaching.
 • Je leert veranderingen managen èn leiden met de menselijke maat.
 • Je ontwikkelt je team als lerend systeem met passende interventies.

De opleiding bestaat uit drie onderdelen:

 1. e-learning van 8 lessen met animaties en praktijkopdrachten (theorie Care to Dare);
 2. drie praktijkdagen;
 3. twee begeleide intervisiebijeenkomsten in subgroepen om de geleerde inzichten te vertalen naar jouw praktijk van alledag.  

Voor meer informatie of aanmelden klik hier: https://www.secure-base-leadership.nl/training-en-development/#sbl-foundation

SBL foundation voor C-level managers en HR-business partners

Als operationeel directeur, senior manager of HR-manager ben je betrokken bij veranderingen die flinke eisen stellen aan de wendbaarheid en veerkracht van mensen. Je zoekt naar handvatten om innovatiekracht en verandervermogen te helpen ontwikkelen door goed leiderschap. Je wilt leren hoe je daardoor als leider ieders potentieel en innovatiekracht continue blijft aanspreken in je organisatie.

De complete theorie van secure base leadership vooraf door middel van animaties en video in onze unieke e-learning: leren wanneer het jou uitkomt!

Wat leer je:

 • Toepassing van de theorie in je eigen praktijk  ‘Unleash astonishing potential’: haal het beste uit jezelf en anderen door secure base leadership
 • Motiveren met persoonlijke kracht en impact door persoonlijke communicatie, responsiviteit en duidelijke kaders
 • Hechting, lef en veerkracht ontwikkelen door secure base coaching
 • Wendbaarheid en veerkracht ontwikkelen in je organisatie
 • Managen èn leiden bij organisatieverandering: ‘versnellen waar het kan, vertragen waar het moet’
 • De organisatie als lerend systeem: diagnose en systeeminterventies

De opleiding bestaat uit drie onderdelen:

 1. e-learning van 8 lessen met animaties en praktijkopdrachten (theorie Care to Dare);
 2. drie praktijkdagen;
 3. twee begeleide intervisiebijeenkomsten in subgroepen om de geleerde inzichten te vertalen naar jouw praktijk van alledag.  

Wil je meer weten, vraag de brochure aan via info@despa-mc.nl

Vaar je mee?  De directie als secure base (uniek programma aan boord van ‘Blackwater’)

Een uniek programma aan boord van Blackwater, onze Noordkaper uit 2001. Helpen meezeilen mag!

 

Als executive team sta je voor de opgave om de organisatie door onstuimige wateren te loodsen, veranderingen te realiseren of jezelf als team van executives opnieuw ‘uit te vinden’.  Je vindt het belangrijk om elkaar beter of anders te leren kennen maar ook samen kritisch naar in een spiegel te kijken en daarbij duurzaam te verbinden.

Een onderliggend doel is het vergroten van elkaars slagkracht ten behoeve van de omzetting van strategie naar executie en de bijbehorende veranderopgaven.  Duurzaam verbinden op het water, in een ontspannen sfeerverhalen delen van secure bases en de effecten ervan op ieders vorming in leiderschap.

Dit intense en rijke programma kan afzonderlijk worden afgenomen maar vanzelfsprekend ook als onderdeel van ons traject ‘van strategie naar executie’. Dat bestaat uit vier componenten:

 1. visie, strategie en veranderopgave vaststellen voor de komende twee jaar inclusief roadmap;
 2. de directie als secure base (aan boord van Blackwater met overnachting);
 3. Tone at the top: ontwikkeling in leiderschap d.m.v. tutorials en intervisiebijeenkomsten;
 4. Invoering van secure base leadership in de organisatie (large scale interventie).

 Wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@despa-mc.nl

Secure base leadership full e-learning

De e-learning bestaat uit 8 hoofdstukken die volledig zijn opgebouwd uit animaties, storyboards, videomateriaal en praktijkopdrachten. Elke les wordt afgesloten met enkele poetsvragen. Na afloop neem je on-line deel aan een eindtoets waarna je coachgesprek wordt ingepland.

Wil je meer weten, klik hier https://www.secure-base-leadership.nl/training-en-development/#elearning of neem contact met ons op via info@despa-mc.nl