De Spa Managementontwikkeling en coaching

Met drie decennia ervaring in managementontwikkeling, organisatieverandering en communicatietrainingen een klankbord en "groeikatalysator" voor de top en subtop in uw organisatie. Specialist in communicatie- en samenwerkingsvraagstukken, cultuurverandering, 'large scale interventions', teamdagen of een bedrijfsbrede ontwikkeling van competenties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Specialist in coaching en training van executive teams en managementteams voor een sterke teamgeest, slagkracht en veranderingsbekwaamheid. We zorgen dat u zelf als management in de ‘driver’s seat' uw organisatieverandering effectief en met voldoende draagvlak aanstuurt. Daartoe bieden we ontwikkelingsprogramma’s voor leiderschap, leidinggeven, communicatie- en samenwerking, verandervermogen en veranderingsbereidheid, consultancy skills, adviserend verkopen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, verandermanagement en projectmanagement. De planning en organisatie van projecten en veranderingen leggen een groot beslag op uw tijd. Zoekt u ondersteuning in de regiekamer? Ons partnerschap met bureau Van Aetsveld Project- en verandermanagers geeft u de zekerheid van topprofessionals voor de vaak omvangrijke of complexe planning- en organisatiewerkzaamheden.

Ter zaken kundige professionals

Hoe groot uw uitdaging ook is, wij zorgen dat u het waarmaakt, met of zonder onze hulp. Onze consultants, trainers, coaches, sporters en keynote speakers zijn allen verbonden aan de bekende topinstituten en Business schools in Nederland. Zij staan niet alleen bekend om hun expertise maar vooral om hun vlieguren en doeltreffende aanpak. Dat geeft u zekerheid.

Met Nederlands- en Engelstalige programma’s ondersteunen zij u op weg naar excellentie in leiderschap en samenwerking. Onze programma's ervaart u als een ‘logisch verhaal’, gericht op uw eigen praktijk en tailor made. De veranderkundige aspecten van organisatieontwikkeling betrekken we in onze trainingen en coachinterventies als pijler van onze oplossingskracht. We weten te boeien en te binden, en wat er ook speelt, wij lossen het voor u op.

Jeen de Spa (1966) coacht en adviseert managementteams en directies bij organisatieontwikkelingsvraagstukken en veranderingen. Daarnaast verzorgt hij internationaal MD-programma’s en masterclasses over leiderschap en communicatie. Als docent is hij verbonden aan de universiteit van Tilburg (TIAS) in de Global Executive MBA (Leadership & team dynamics). Samen met zijn vrouw Simone heeft hij een praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie in het centrum van Amersfoort: http://www.delagedrempel.nl.

Jeen maakte eind jaren '90 een carrière-switch van ICT project- en verandermanager naar consultant en trainer in managementontwikkeling en organisatiecoaching. Na zijn vertrek bij Cap Gemini Ernst & Young was hij onder meer twaalf jaar associé van De Baak VNO NCW en verzorgde hij MD-programma’s en masterclasses over leiderschap, communicatie en samenwerking voor senior management en directieteams. Als docent projectmanagement werkte hij tien jaar voor TSM Business School van de universiteit in Twente. In IPMA-B verzorgde hij trainingen leiderschap en samenwerking voor het Nederlands instituut voor Managementontwikkeling (NIMO-PMI).

De trainers