Al bijna twintig jaar zijn we een organisatie waar leidinggevenden en bestuursleden hun weg vinden voor voor feedback, zelfreflectie en doelgerichte ontwikkeling. Bewezen expertise en vlieguren met de zekerheid van expertise en ervaring:

  • Individuele coaching en counseling door een NOBCO-gecertificeerde senior coach in onze praktijkruimte te Amersfoort;
  • Business coaching en coaching van projectmanagement voor de ontwikkeling van een eigen visie en de bijbehorende veranderplannen. Ondersteuning en ‘schaduwregie’ bij een daadwerkelijke transformatie in uw organisatie;
  • Een doelgerichte interventie in de zogenaamde ‘boardroom dynamics’ van een bestuur of maatschap;
  • Een interventie in de soms complexe verstrengelingen in het familiebedrijf. Persoonlijk, discreet en dichtbij.

Het succes van ondernemen hangt immers sterk samen met de kwaliteit van leiderschap. Van directies en managementteams verwacht men goed leiderschap, resultaten, winst, zorg voor continuïteit. Daar is veel voor nodig. Visie en strategie, veranderplannen, jaarplannen, projecten. De organisatie en haar mensen moeten worden geëquipeerd om de plannen te bewerkstelligen. Met gemotiveerde professionals die inhoudelijk hun steentje allen bijdragen aan het succes van bijvoorbeeld een organisatieverandering. Business coaching en projectmanagement coachen op de inhoud? We zorgen voor de beste coach die aansluit bij uw specifieke situatie.

Lees het bovenstaande als een ‘set’ competenties waarin wij leidinggevenden coachen, trainen en adviseren van executive tot operationeel leidinggevende. We zorgen voor synergie in het team, vertrouwen in elkaar en een open feedback cultuur vanuit een gemeenschappelijke visie op leiderschap en samenwerking. Samen op weg naar een bedrijfscultuur waarbij de werkvloer en klanten graag aanhaken. Vraag naar onze referenties.