Wat doen wij

Al twintig jaar een gevestigde naam voor coaching en training in samenwerking, leiderschapsontwikkeling, ‘good to great’-ambities of een vernieuwde en krachtige bedrijfscultuur. Met onze specialisatie in Conflictmanagement en Team scale up -programma’s een vertrouwd adres voor high performance van executive teams, managementteams en teams van professionals.

Management coaching, teamcoaching en managementtrainingen door deskundige professionals. Maatwerkprogramma’s voor organisatiedoelen waarbij ‘goed leiderschap’ en een optimale samenwerking van doorslaggevende betekenis zijn. Van strategieworkshops met directieteams of maatschappen tot trainingen en large scale interventies voor het voltallige personeel. We verzorgen de complete range van diensten en programma’s die nodig zijn om uw doel te bereiken op elk niveau in de organisatie.

Met een uitgekiende didactiek, krachtige werkvormen, confronterende simulaties en large scale interventies bestendigen we de bereikte resultaten. Onze adviseurs helpen met vraagstukken op de gebieden leiderschap, empowerment, ICT, klantgerichtheid, CRM en de bedrijfscultuur.  Samen gaan we voor het beste resultaat: een geslaagde verandering van structuur en cultuur.

De competenties van uw medewerkers in uw bedrijf verliezen we natuurlijk niet uit het oog. Met trainingen in communicatie, samenwerking, leidinggeven, hospitality en klantgericht adviseren, ontwikkelen we de vaardigheden en draagvlak voor elke gewenste verandering.