Team en organisatiecoaching

 

Team en organisatiecoaching

 

Bijna drie decennia ervaring in training, consultancy en verandermanagement heeft ons vooral geleerd: een goed ontwerp en 'buy in' zijn het halve werk. Stilstaan bij het doel is belangrijk, stilstaan bij de aanleiding om te willen veranderen is in deze fase cruciaal. Stilstaan bij de doelgroep, de leercultuur, gevoelens boven en onder water en de context waarin het ontwikkelproces - het leren en ontleren - passend moet worden gemaakt. Met een uitgekiende inhoud en doordacht leerscenario voor een optimaal en voorspelbaar resultaat.

Onze klassieke scholing en ervaring in didactiek en organisatieverandering maakt deze visie en aanpak al even degelijk als doeltreffend. Dat begint met een zorgvuldige analyse en basisontwerp in co-creatie met u. Samen de relevante omgevingsfactoren en uitgangspunten bespreken van uw huidige en gewenste situatie. Omdat u het graag in één keer goed wilt doen.

We ontwikkelen draagvlak voor de door u beoogde trainingen, gedrags- en cultuurveranderingen. We organiseren wegen om hobbels en tegenkrachten te boven water te krijgen, te verwelkomen in uw voordeel. Al tijdens de ontwerpfase ontstaat zo een uitnodigend leerklimaat van co-creatie en openheid. Daarmee is de toon gezet voor de open feedbackcultuur die we nodig hebben om succesvol aan de slag te gaan.

U wilt de garantie van een programma-ontwerp waarmee we uw ambities waar gaan maken. Bijna drie decennia ervaring met project- en verandermanagement heeft ons geleerd stil te staan bij hoe voor u en uw organisatie het succes eruit ziet wanneer we klaar zijn, en wat daarvoor nodig is: de leercondities in uw organisatie. Niet iedere training of cultuurverandering slaagt immers niet alleen omdat het 'zo'n goede trainer is'. Co-creatie met een voorspelbaar resultaat van uitgekiend maatwerk en duidelijke spelregels voor succes, dát is het ambacht van ontwikkelen.

Meer weten? Neem contact met ons op, ook voor onze referenties.