De Spa Managementontwikkeling en coaching

Met bijna drie decennia ervaring in managementontwikkeling, organisatieverandering en communicatietrainingen een klankbord en "groeikatalysator" voor de top en subtop in uw organisatie. Specialist in communicatie- en samenwerkingsvraagstukken, cultuurverandering, 'large scale interventions', teamdagen of een bedrijfsbrede ontwikkeling van competenties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over exclusief maatwerk met een merkbaar rendement.

Onze begeleiding van managementteams zorgt voor teamgeest en veranderbekwaamheid, bijvoorbeeld van het bestuur. Zelf als management in de ‘driver’s seat' veranderingen aan kunnen sturen? En met draagvlak, dat is ons doel! Wij bieden daartoe ontwikkelingsprogramma’s voor leiderschap, leidinggeven, communicatie- en samenwerking, verandervermogen en veranderbereidheid, consultancy skills, adviserend verkopen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, verandermanagement en projectmanagement. De planning en organisatie van projecten en veranderingen leggen soms een te groot beslag op uw tijd. Zoekt u ondersteuning in de regiekamer? Ons partnerschap met bureau Van Aetsveld Project- en verandermanagers geeft u de zekerheid van topprofessionals voor de vaak omvangrijke of complexe planning- en organisatiewerkzaamheden.

Ter zaken kundige professionals

Hoe groot uw uitdaging ook is, wij zorgen dat u het waarmaakt, met of zonder onze hulp. Onze consultants, trainers, coaches, sporters en keynote speakers zijn allen verbonden aan de bekende topinstituten en Business schools in Nederland. Zij staan niet alleen bekend om hun expertise maar vooral om hun vlieguren en doeltreffende aanpak. Dat geeft u zekerheid.

Met Nederlands- en Engelstalige programma’s ondersteunen zij u op weg naar excellentie in leiderschap en samenwerking. Onze programma's ervaart u als een ‘logisch verhaal’, gericht op uw eigen praktijk en tailor made. De veranderkundige aspecten van organisatieontwikkeling betrekken we in onze trainingen en coachinterventies als pijler van onze oplossingskracht. We weten te boeien en te binden, en wat er ook speelt, wij lossen het voor u op.

Veranderen als multidisciplinaire topsport

Organisatieverandering en managementontwikkeling is topsport met verschillende disciplines en invalshoeken. U kunt op ons leunen voor advies en begeleiding in al die disciplines. Niet alleen nuttig en praktisch, zo voorkomt u disciplineblindheid, een te eenzijdige benadering van uw vraagstuk of ambitie. Om u optimaal van dienst te zijn met training, coaching, advies en ondersteuning kunt u rekenen op expertise en vele vlieguren. Veelzijdig en ter zake kundig komen we voor u in actie hoe en wanneer u dat wilt. Co-creatie als ambacht van échte ontwikkeling.

In de top coachen wij besturen en directieteams. Wij adviseren over organisatieverandering, ondernemen, managementontwikkeling en samenwerkingskwesties.Tot onze klant-relaties behoren directieteams van Xerox, Bosch, Fluke Europe & SE-A, Holland Casino, Rabobank International en van familiebedrijven zoals Mastermate Technische groothandel, De Groot Drukkerij B.V. en het bestuur van CROP Registeraccountants en Belastingadviseurs.

Jeen de Spa (1966) is executive coach en als lecturer verbonden aan de International Executive MBA van TIAS School for Business and Society (Thema’s Leadership, Influence en Team Dynamics). Voor individuele begeleiding heeft Jeen samen met zijn vrouw Simone een praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie in het centrum van Amersfoort: http://www.delagedrempel.nl

Jeen maakte eind jaren '90 een carrière-switch van ICT project- en verandermanager naar consultant en trainer in managementontwikkeling en organisatiecoaching. Na zijn vertrek bij Cap Gemini Ernst & Young was hij onder meer twaalf jaar associé van De Baak VNO NCW en verzorgde hij MD-programma’s en masterclasses over leiderschap, communicatie en samenwerking voor senior management en directieteams. Als docent projectmanagement werkte hij tien jaar voor TSM Business School van de universiteit in Twente. In IPMA-B verzorgde hij trainingen leiderschap en samenwerking voor het Nederlands instituut voor Managementontwikkeling (NIMO-PMI).

De trainers