De Spa Managementontwikkeling en coaching is een no-nonsense instituut dat zich richt op de menselijke kant van ondernemen. Geen opgeblazen buitenkant maar kracht door een sterke inhoud en een constante hoge kwaliteit.

We staan erom bekend dat we situaties weten te 'fixen', hoe lastig een verandering of conflict soms ook lijkt. Wat ons daarbij helpt is onze ruime ervaring mét en onze aandacht voor leiderschapsontwikkeling en verandermanagement in de top en subtop van organisaties. Bij organisatieverandering zorgen we bijvoorbeeld voor een hecht en veranderbekwaam directieteam dat snel plaatsneemt in de ‘driver’s seat van de organisatieverandering. Wij bieden daartoe ontwikkelingsprogramma’s voor leiderschap, leidinggeven, communicatie- en samenwerking, verandervermogen en veranderbereidheid, consultancy skills, adviserend verkopen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, verandermanagement en projectmanagement.

Onze consultants, trainers, coaches, sporters en keynote speakers zijn verbonden aan de bekende topinstituten en Business schools. Zij staan niet alleen bekend om hun expertise maar vooral om hun vlieguren en doeltreffende aanpak. Met Nederlands- en Engelstalige programma’s ondersteunen zij u op weg naar excellentie in leiderschap en samenwerking. Onze bijeenkomsten ervaart men als een ‘logisch verhaal’, praktijkgericht en op maat. We schenken aandacht aan de veranderkundige aspecten van organisatieontwikkeling, training en development, en de implicaties daarvan voor onze coachinterventies, telkens weer een belangrijke succesfactor van onze oplossingskracht. Want wij houden ervan om te boeien en te binden, en situaties te fixen!

Organisatieverandering en managementontwikkeling kent vele disciplines en invalshoeken. Wij denken met u mee vanuit ál die disciplines. Om u optimaal van dienst te zijn met training, coaching, advies en ondersteuning heeft u recht op expertise en vlieguren vinden wij. Veelzijdig en ter zake kundig komen we voor u in actie hoe u dat wilt en wanneer u dat wilt. Zo zien wij het ambacht van échte ontwikkeling, u te kunnen begeleiden door u te volgen.

In de top coachen wij besturen en directieteams. Wij adviseren over organisatieverandering, ondernemen, managementontwikkeling en samenwerkingskwesties.Tot onze klant-relaties behoren directieteams van Xerox, Bosch, Fluke Europe & SE-A, Holland Casino, Rabobank International en van familiebedrijven zoals Mastermate Technische groothandel, De Groot Drukkerij B.V. en het bestuur van CROP Registeraccountants en Belastingadviseurs.

Jeen de Spa (1966) is executive coach en als lecturer verbonden aan de International Executive MBA van TIAS School for Business and Society (Thema’s Leadership, Influence en Team Dynamics). Voor individuele begeleiding heeft Jeen samen met zijn vrouw Simone een praktijk voor coaching, counseling en psychotherapie in het centrum van Amersfoort: http://www.delagedrempel.nl

Jeen maakte eind jaren '90 een carrière-switch van ICT project- en verandermanager naar consultant en trainer in managementontwikkeling en organisatiecoaching. Na zijn vertrek bij Cap Gemini Ernst & Young was hij onder meer twaalf jaar associé van De Baak VNO NCW en verzorgde hij MD-programma’s en masterclasses over leiderschap, communicatie en samenwerking voor senior management en directieteams. Als docent projectmanagement werkte hij tien jaar voor TSM Business School van de universiteit in Twente. In IPMA-B verzorgde hij trainingen leiderschap en samenwerking voor het Nederlands instituut voor Managementontwikkeling (NIMO-PMI).

De trainers